Tisztelt Hölgyem és Uram!

Napjainkban a spanyol nyelv világszintű térhódításának lehetünk tanúi.  Ma már több mint 495 millió ember beszél spanyolul és számuk egyre nő.  Tudja-e Ön, hogy napjainkra már, világszinten, a spanyol lett a második nemzetközi nyelv?  Az információcsere és és az üzleti világban is egyre nagyobb jelentőséggel bír, mint kommunikációs eszköz.  Spanyolországon kívül a világon még 19 országban  beszélik az észak- és dél-amerikai kontinensen, Mexikótól a Tűzföldig. Továbbá az Egyesült Államok több tagállamában mára a második hivatalos nyelv lett, a spanyol anyanyelvű lakosság nagy száma miatt.
 
A Magyarországra látogató spanyol anyanyelvű turisták száma is évről-évre egyre nő. Ezen belül figyelemreméltó a magából Spanyolországból érkezők emelkedő száma.  Másrészt, a spanyol piac részéről is élénk az érdeklődés Magyarország, a magyar termékek és szolgáltatások iránt.
 
Fedezze fel, használja ki e lehetőséget, növelje spanyol ügyfelei számát és ezáltal bevételeit! 
Célunk segíteni az Ön cégének abban, hogy könnyebben tudjon terjeszkedni e hatalmas potenciállal rendelkező spanyol felvevőpiacon.  Spanyol anyanyelvű fordítóink révén garantálni tudjuk, hogy az Ön terméke vagy szolgáltatása, szakterület-specifikusan, a spanyol ízlés, mentalitás és gondolkodásmód szerinti, minőségi tálalásban jelenjen meg.
 
Felajánljuk az Ön Honlapjának, prospektusoknak, használati kézikönyveknek és kezelési útmutatóknak, egyéb ismertető vagy tájékoztató kiadványoknak  szakszerű és magas színvonalú spanyol fordítását. Különösen nagy gondot fordítunk arra, hogy kielégítsük az Ön speciális igényeit a termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatban.
 
Egyedi és versenyképes áraink biztosítják az Ön számára, hogy az Ön cége a spanyol piacon a legütőképesebb legyen. Maximális minőség és szakértelem, elérhető áron!
 
Minden új ügyfelünk számára most felajánlunk egy különleges, 50% os árkedvezményt minden más fordítóiroda hivatalos árajánlatához képest. Ezzel együtt garantáljuk  minden fordítási munkánk legrövidebb határidőn belüli, pontos befejezését.
 
Ne mulassza el ezt a lehetőséget, rendelje meg az Ön honlapjának, dokumentumainak, kiadványinak és egyéb szövegeinek Spanyolország nyelvére való fordítását ami egy valódi hozzáadott értékkel fogja gazdagítani  az Ön vállalkozását.
 
Kérjen tőlünk e-mailben árajánlatot!
Várjuk mielőbbi visszajelzését. Igény vagy kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére.
OSense O-Sense